Wie zijn wij

 

 

Bij immoA kunt u terecht voor allerhande zaken. Wij helpen u met de aan- en verkoop en verhuring van onroerende goederen, het vinden van de juiste opbrengstinvestering,... Ook voor gratis uitleg en een gratis, vrijblijvende schatting bent u bij ons aan het juiste adres!

immoA staat voor een jonge en frisse aanpak. Dit kunt u zien op de manier waarop wij onszelf profileren. Door op een andere manier reclame te maken dan de meeste doornsnee vastgoedkantoren, willen wij aantonen dat wij een vernieuwende kijk hebben op het kopen en verkopen van uw vastgoed. Zaakvoerster Amalia volgt elk dossier en project zelf op van begin tot einde. Zo bent u zeker van een persoonlijke aanpak met een correcte opvolging. 

immoA maakt tijd voor u. Wij beseffen dat het niet altijd gemakkelijk is om tijdens de kantooruren langs te komen wegens werk, kinderen, hobby's,... Daarom staat immoA ook buiten de kantooruren voor u paraat. Het is helemaal geen probleem om een afspraak te maken 's avond of in het weekend. 

In ons logo, maar ook in onze kantoren in Oostende en Oudenburg komt vaak de kleur oranje terug. Dit werd bewust gekozen. Oranje staat namelijk voor geduld, vasthoudendheid, warmte en veiligheid. Dit willen wij zeker ook naar u toe uitstralen. 

 

Kantoor Oostende

Witte Nonnenstraat 67

8400 Oostende

 

Kantoor Oudenburg (enkel op afspraak)

Oude Brugseweg 246

8460 Oudenburg

 

BIV 512416