Prachtige landelijke nieuwbouwwoningen Ichtegem

Moerdijkstraat 51, 8480 Ichtegem

 

Omschrijving

Bij beide loten is een garage voorzien die door de grote ruimte de mogelijkheid biedt om deze te gebruiken als garage én bergplaats. Hier werden ook aansluitingen voorzien voor wasmachine en droogkast. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een 2de wagen te parkeren op de oprit van de woning. Aan de inkom is telkens een apart toilet voorzien.

LOT 1 heeft nog een extra kamer ter beschikking die gebruikt kan worden als bureauruimte, extra berging, logeerkamer,… De open keuken/woonkamer biedt een optimale lichtinval door het schuifraam die rechtstreeks toegang verschaft tot de ruime tuin. De keuken wordt volledig ingericht en wordt voorzien met een keukeneiland/bar. Wat tafelen nog gezelliger maakt.

Op de 1ste verdieping vinden we telkens 3 ruime slaapkamers. Een volledig uitgeruste badkamer met ligbad en douche. Ook een apart toilet werd hier steeds voorzien. LOT 1 heeft een extra grote slaapkamer. Deze biedt plaats voor een dubbel bed, plaats voor een fauteuil, bureau,… daarnaast is er ook een grote inloopkast/dressing voorzien.

Tot slot is er op de 2de verdieping een gigantische 4de slaapkamer alsook een extra ruimte die als zolder gebruikt kan worden.

Aangezien deze woning nog in opbouw is, kunt u volledig meebeslissen inzake de afwerking van uw woning (in samenspraak met de aannemer). Dit voor zowel de badkamer, keuken, vloeren,...

Indeling

Nr. Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
verkocht 1 Rijwoning info op kantoor 4 - 114 m² 517 m² 124.Verkoopplan_lot_1A_juist.pdf
verkocht 2 Hoekwoning info op kantoor 4 - - 879 m² 125.Verkoopplan_lot_1B_juist.pdf